PROJECTSAMENVATTING

16 Nov. t/m 25 Apr. 2016 - Boston

Ga mee met The16 naar Boston, New York en Toronto; 

Leren ondernemen in de ‘East corridor of entrepreneurship’

 

PDF

info@handelsroute.nl
+31 20 775 4411

AANMELDEN

Sorry, maar u kunt zich niet meer registreren voor dit project.

Ben jij 1 van The16?
Ben jij een ambitieuze student, boordevol ideeën, met een eigen bedrijf of je wil met je ondernemende houding een belangrijke bijdrage leveren binnen een grotere organisatie? EN.. je wilt niets liever dan praktische internationale ondernemerschapservaring op doen! Meld je dan aan. Een professionele selectiecommissie bepaald aan de hand van jouw aanmelding of je toetreed tot The16.

Zijn er kosten aan deelname verbonden?
The16 is een praktijkgericht project voor teamspelers. Het doel is om gezamenlijk op ondernemende wijze het budget voor de reis bij elkaar te krijgen. Wellicht hou je er zelfs nog een paar euro aan over, maar het gaat vooral om een onvergetelijke ervaring!

Ter illustratie; de studenten die in 2011 naar de VS gingen, hebben in 11 weken 26.000 euro bijeengekregen. Genoeg voor een fantastische reis en zelfs een paar euro winst per persoon aan het einde van de reis…
Net als een startend bedrijf, vragen we van elke student een kleine voorfinanciering om je eerste kosten te kunnen dekken. Dit zal 250 euro zijn. Dit bedrag betaal je pas zodra de groep studenten rond is, in november 2015.

Aanmelden
Word jij 1 van The16 Student Entrepreneurs in 2015/2016 ? Meld je nu aan!

Je kunt alles nog even rustig nalezen op de website of je meteen aanmelden (tot en met 31 oktober 2015)!
Een ondernemende jury zal midden November bekend maken welke studenten tot the16 behoren.