COLLISION 2019, TORONTO

Dit project is afgerond, maar wij houden u graag op de hoogte van toekomstige reizen naar deze bestemming.

Van 20-23 mei vindt de snelst groeiende tech conferentie van Noord Amerika plaats in Toronto.
 
In samenwerking met RvO organiseert Handelsroute.nl een ondernemersreis naar Collision met een zeer uitgebreid programma met veel extra's. 
Zo kan je als onderdeel van deze Nederlandse delegatie onbeperkt gebruik maken van de Holland Lounge (standnummer E194), wordt je bedrijfslogo geplaatst op de Holland Lounge en heb je natuurlijk ook toegang tot alle tracks van Collision. Daarnaast bestaat het programma uit individuele matchmaking, netwerk events, bedrijfsbezoeken, speeddates, marktverkenning en kan je aansluiten op matchmaking programma's van onze partners. Kortom een rijk gevuld programma met tal van netwerkmogelijkheden en handvatten om de Noord-Amerikaanse markt te betreden! 
 
De kosten voor dit programma is 495 euro (ex 21% BTW) 
 
Wat is Collision?
Collision vindt dit jaar voor de 5de keer plaats, nu voor het eerst in Toronto. 
Deze tech conferentie brengt meer dan 25,000 deelnemers uit 120+ landen bij elkaar. De eerste 100 sprekers zijn inmiddels bekend. De tech conferentie brengt CEO’s, startups, multinationals, investeerders en de media samen.
 
Toronto: The place to be in tech!
Toronto e.o. heeft de grootste tech scene van Canada en is derde op de lijst van geheel Noord Amerika. Met meer dan 18.000 tech bedrijven heeft Toronto zichzelf inmiddels stevig op de kaart gezet als tech hub. Naar verwachting zal Toronto binnen 2 jaar meer technologie banen hebben dan Silicon Valley.
TORONTO

19 t/m 23 May. 2019
Enercare Centre
100 Princes' Blvd. Suite 1Toronto, ON M6K 3C3
https://collisionconf.com/